Privacyverklaring

Smart Course respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site. Je persoonlijke informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld en je gegevens worden alleen gebruikt om acties uit te voeren voor diensten waar je expliciet om hebt gevraagd. Je persoonlijke gegevens worden zonder je toestemming nooit ter beschikking gesteld aan derden. De technologieën die gebruikt worden op deze site (zoals Cookies en IP-registratie) zijn uitsluitend bedoeld om informatie beter beschikbaar te maken. 

 

Opslag van jouw gegevens

 

Smart Course slaat de persoonsgegevens op die wij van jou of van jou werkgever ontvangen. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die wij ontvangen bij een inschrijving voor een cursus, nieuwsbrief, of telefonisch of per e-mail contact opneemt met Smart Course. Wij verzamelen de volgende persoons gegevens:

·         Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens.

·         Gegevens met betrekking tot de cursus waarvoor je je hebt aangemeld, inclusief betalingsgegevens.

·         Jouw feedback over de cursussen en overige informatie die je geeft.

·         Eventuele resultaten en of je de trainingen (met goed gevolg) hebt afgerond.

 

Het gebruik van jouw gegevens hebben we nodig voor:

 

  •          Registratie en administratieve afhandeling van het door jou gekozen abonnement.
  •          Verzorging van de door jou gekozen online trainingen.
  •          Analyses uitvoeren zodat Smart Course zijn dienstverlening kan verbeteren.
  •          Eventueel advies geven over een te volgen training.
  •          Jou op de hoogte te houden van al onze (nieuwe) diensten en producten.
  •          Jou de door jou gevraagde documenten/inlichtingen te sturen en op je vragen te reageren. 

 

Nieuwsbrief en abonneebestand

Met onze nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden over nieuws op het gebied van onze diensten en alles wat daarmee te maken heeft. Jouw e-mailadres wordt alleen toegevoegd wanneer jij daar toestemming voor hebt gegeven. Indien je je af wilt melden is dat te allen tijde mogelijk.

 

Bewaartermijn van jouw gegevens

 

Smart Course bewaart jouw persoonsgegevens zo lang als dit wettelijk verplicht is.

 

Jouw gegevens inzien, verbeteren, bijwerken en verwijderen

Je mag altijd jouw persoonsgegevens inzien en/of verbeteren of bijwerken.

Daarnaast kun je Smart Course vragen jouw gegevens te wissen en niet meer te gebruiken. In een aantal gevallen kun je aangeven dat je wilt dat Smart Course jouw gegevens beperkt gebruikt.

Wil je een van bovenstaande acties uitvoeren? Neem dan contact met ons op. 

 

Webshop

Wanneer je producten koopt in de Smart Course webShop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, PayPal login of iDeal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden door Smart Course dus ook niet opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn je naam, e-mailadres en IP nummer, om je na afloop van de transactie te kunnen voorzien van het aangekochte product.

Indien je een transactie start en vervolgens afbreekt, worden je transactiegegevens (naam, email en IP) binnen 14 dagen verwijderd van onze server. Indien je een transactie succesvol afrondt blijven deze gegevens bewaard op onze server om de juiste service te kunnen verlenen. Indien je deze gegevens wilt laten verwijderen kun je contact met ons opnemen.

 

Tijdens de online cursus kun je antwoorden invullen. Deze antwoorden worden via een beveiligde verbinding opgeslagen zodat je ze later kunt bekijken in je e-learning omgeving. Niemand buiten Smart Course krijgt toegang tot deze informatie, en ook binnen Smart Course krijgen mensen alleen toegang indien dat nodig is voor technisch onderhoud.

Indien je vragen hebt over je privacy dan kun je ons altijd mailen. E-mail: info@smartcourse.nl